Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 13 Veljača 2018 12:10

JUDO: Ana Viktorija Puljiz prva u Italiji i Svjetskoj rang listi

Održan kadetski EJU kup u Follonici 

U talijanskoj Follonici, 11. veljače 2018., održan je kadetski EJU kup gdje je nastupilo 

ana viktorija crnov

534 iz 35 zemalja. Judašica Solina Ana Viktorija Puljiz, pod vodstvom trenera Dragana Crnova, nastupila je u kategoriji do 44 kg i osvojila prvo mjesto. Bila je u vrhunskoj formi i redom je pobjeđivala Borisovu (Rusija), Kurbonovu (Uzbekistan), Verstraetenu (Belgija) i Muminoviu (Kosovo). Ovim prvim mjestom Ana Viktorija je osvojila novih 100 bodova i postala najbolja judašica na svjetskoj rang ljestvici.

Iz judo kluba Solin nastupio i Augustin Marković, koji je uz dvije pobjede i dva poraza osvojio deveto mjesto. Solinjani su ostali tri dana na pripremama sa ostalim reprezentacijama koji su nastupali na EJU kupu.
- Izuzetno sam sretan i ponosan na ekipu Solina i Anu Viktoriju Puljiz na izuzetnim rezultatima i to što je nakon osvajanja ovog Europskog kupa postala vodeća na svjetskoj rang ljestvici. Moram naglasiti uz nju Solin ima niz vrhunskih natjecatelja koji su tjedan ranije osvojili naslov najboljeg kluba u Hrvatskoj, osvojivši četiri zlata, tri bronce na PH za kadete u Splitu – rekao je trener Dragan Crnov.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 1143 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr