Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018 09:28

NK SOLIN – 2.HNL: Nakon odgode prvenstva Solinjani dogovorili novu generalku

U srijedu četvrtfinale kupa Omladinac - Solin

Solinjani su pronašli suparnika nakon odgode nastavka prvenstva Druge HNL. Generalka pred planirani nastavak sezone, odnosno gostovanja u Varaždinu je odigrana prošle subote protiv Dugopolja, koje je rezultatski bilo uspješnije (0:1). Pomicanje početka natjecanja za sedam dana je malo poremetilo pripreme pa su se dali u potragu za još jednom test utakmicom.

klupa 2 2018

Na kraju ponudu je prihvatio Omladinac iz Vranjica, dogovoreno je ranije odigravanje četvrtfinalne utakmice za Kup NS županije Splitsko-dalmatinske, koja je po rasporedu bila tek 25. travnja. U gradskom derbiju Vranjičani će biti „domaćini“ u Solinu na igralištu pokraj Jadra, u srijedu 7. ožujka 2018. s početkom u 15 sati. U slučaju kiše igrati će se na igralištu s umjetnom podlogom u Vranjicu.

- Pokušati ćemo posložiti momčad koja će izboriti prolazak u slijedeće kolo Kupa. Sve pridošlice imaju pravo nastupa za razliku od prošle utakmica s Kamenom, jedino će nedostajati Anđelo Svalina koji je na toj utakmici zaradio isključenje zbog drugog žutog kartona. Na ogledu s Dugopoljem nedostajali su i Zoungrane, Cicijelja i Pavlinović. Svakako trebamo biti oprezni, jer nakon ogleda s Omladincem za tri dana gostujemo u Varaždinu, i biti će na raspolaganju Svalina – rekao je trener Mirko Labrović.

Miro Podrug 

Poznati četvrtfinalisti za KUP NS ŽSD

SPLIT – Poznati su parovi četvrtfinala kupa NS ŽSD, koje na rasporedu u srijedu 25. travnja 2018: Junak - Sloga, Urania - Primorac i Omiš – Mosor.
Utakmica Omladinac – Solin, igra se u srijedu 7. ožujka.
M.P.

 

Pročitano 1038 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr