Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 06:55

NK OMLADINAC: Vjekoslav Lokica novi kormilar Omladinca

Nakon devet sezona smjena na kormilu kluba iz Vranjica

VRANJIC - Splićanin Vjekoslav Lokica trener prvoligaškog rejtinga je prihvatio poziv Marija Jurića, predsjednika županijskog nogometnog prvoligaša Omladinca iz Vranjica, te će do kraja sezone voditi Vranjičane. Valentino Roglić je dao ostavku nakon devet sezona na klupi kluba iz Vranjica, koji se odlučio povući iz moralnih razloga nakon tri domaća poraza i dva neodlučna rezultata u gostima. lokica

Lokica je vodio momčad već u Tučepima, gdje su Jadran i Omladinac odigrali 1:1. Iz respekta prema svemu što je Roglić napravio za klub pokušali su sve skupa izvesti u tišini.

Zašto se Lokica, trener prvoligaškog rejtinga, odlučio za vranjičkog Omladinca? Nakon što je vodio Zagorec, Solin, Šibenik, Rijeku, Osijek, Marsoniju, Posušje, Hrvatski Dragovoljac, Primorje (SLO), Zagreb, Brasov, RNK Split, a zadnji posao mu je bio u Meizhou Hakki u Kini, odgovor je samo jedan:
- Lokica je završio igračku i počeo trenersku karijeru u Omladincu. Zamolili smo ga da se privremeno vrati u staro jato i pomogne u ovoj situaciji do kraja sezona, i on je prihvatio i na tome smo mu zahvalni – rekao je predsjednik kluba Mario Jurić.

Omladinac u sljedećem, 21. kolu igra u Žrnovnici protiv predzadnjeg Mosora, koji ima tri boda manje, što znači derbi začelju.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 788 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr