Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Subota, 19 Svibanj 2018 07:20

NK SOLIN: Novi trener Vjeran Simunić uoči važnog ogleda protiv Sesveta, u subotu u 14,30 sati uz Jadro

NK SOLIN: Novi trener Vjeran Simunić uoči važnog ogleda protiv Sesveta, u subotu u 14,30 sati uz Jadro NK SOLIN

Da igramo protiv Hajduka ili Dinama isto bi to rekao

Pokušavam stavite sebe u njih, povezati ih sa činjenicom što nam donosi pobjeda.

Uoči posljednjeg prvenstvenog kola Druge HNL u borbi za ostanak najteže je Novigradu, Lučkom i Solinu, koji imaju po 31 bod, dok Hrvatski Dragovoljac ima 34. Moguće je previše kombinacija, a sve će biti mnogo jasnije nakon ove subote, kada utakmice spomenutih klubova počinju u 14,30 sati uz izravni prijenos HNTV.
Izvršni odbor Kluba na svojoj sjednici, pod predsjedavanjem Zvonimira Grubišića, je dan poslije debakla u Varaždinu, donio je dvije odluke. U prvoj je smijenjen Duje Tokić a u drugoj je imenovan Vjeran Simunić, donedavni trener trećeligaša Zadra.

Trener Simunić vjeruje da ima momčad dovoljno energije

Nakon sedam zajednička treninga iskusni trener Simunić, koji je do sada vodio preko 30 klubova, kaže:
- Dosta smo napravili u ovo malo vremena. Nakon vruče klupe u Zadru ovo mi je trebalo kao lijek, a ne možemo birati uvijek vrijeme ni suparnike. Osjećam da u igračima ima dosta pozitivne energije i želje, a dakako i po praćenju naših treninga osjećam da Solinjani žele drugoligaša. Moramo se uspjeti dignuti, jer suparnik je jak. Trebam ih dignuti i rasteretiti.

Utakmica je u 14,30 sati, zbog prijenosa HNTV, kada će se uključivati na četiri terena na kojima igraju Solin, Novigrad, Lučko i Hrvatski Dragovoljac, momčadi koje se bore za drugoligaški status.
- Nema veze, svima su jednaki uvjeti, bez obzira na vrućinu. Ne tražim milost, jer osjeća se energija koja može pobijediti četvrtoplasiranog kluba satkanog od kvalitetnih igrača. Da igramo protiv Hajduka ili Dinama isto bi to rekao, jer nama treba pobjeda. Pokušavam stavite sebe u njih, povezati ih sa činjenicom što nam donosi pobjeda. Osjećam ljubav prema klubu i znam što to znači za grad Solin, a vođenje ovog kluba mi je uvijek bila želja i učiniti ćemo sve protiv jakog suparnika – rekao je Vjeran Simunić, koji vjeruje da se može zadržati status kluba, najdugovječnijeg hrvatskog drugoligaša Solina. Naravno uz podršku navijača iz ovog dijela Dalmacije, a nadasve Solinjana.

Miro Podrug

nk solin slozno5 2018

NK SOLIN: Najava Solin - Sesvete, 33. kolo

I Torcida obećala pomoć s tribina

 U taboru solinskog drugoligaša svjesni su da ih samo pobjeda drži u borbi za ostanak, defakto cijelo prvenstvo se svelo na jednu utakmicu. I Torcida je obećala pomoć s tribina.
- Odlučujemo o svojoj sudbini. Rad sam usredotočio na kompaktnosti ekipe u okviru raspoloživih igrača. Vjerujem da smo u tome uspjeli - rekao je novi kormilar Vjeran Simunić.

SASTAV NK SOLIN (4-2-3-1):
- Jelić -
- Mrković, Tomić, Gruica, Farić -
- Ninčević, Zoungrana -
- Cicijelj, Ivanović, Mastelić -
- Pavlinović

KLUPA: Milaković, Žižić, Taraš, Batinić, Barišić, Leko, Grubišić.

NEDOSTAJE: Kapetanović, Svalina, Ćurić, Zeljković, Ožegović, Ćavar.

TRENER: Vjeran Simunić.

 mp

 

 

Pročitano 920 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr