Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 08 Lipanj 2018 08:28

NOGOMET: Uspješan debi Solinjanina Anđela Svaline u Australiji

NOGOMET: Uspješan debi Solinjanina Anđela Svaline u Australiji Andelo Svalina u dresu novog kluba u Australiji

Vezni igrač Solina Anđelo Svalina (23) nogometnu karijeru nastavlja na drugom kontinentu, u australijskom drugoligašu Melbourne Knightu FC, članu Premijer lige Vicktorije, gdje je menadžer-trener Splićanin Aljoša Asanović a njegov je asistent Dejan Računica. 

Debi iz snova za novi klub za našeg Anđela u Australiji! U gostujućoj pobjedi Melbourne Knights FC kod Oakleigh Cannons FC, 4:3, Svalina je bio je strijelac jednog pogotka.

Prisjetimo se, na kraju ove sezone Svalina je klupski strijelac Solina, s pet postignutih pogodaka od toga tri iz kaznenog udarca. Što je ohrabrujuće nakon uspješnih operacije oba koljena prije dvije sezone. Mnogi bi se igrači bili ostavili nogometa a on je preuzimao glavne uloge u matičnom klubu s Jadra. Stoga Anđelo zaslužuje sve čestitke, uz sve to student je treće godine na Kineziološkom fakultetu u Splitu.

- Dogovorena je suradnja s novim klubom do kraja sezone, koja završava 15. rujna, u slučaju play offa 15. listopada ove godine. Mirne duše otišao sam nakon 15 godina iz matičnog kluba Solina nakon što smo ostali drugoligaši. Želja mi je napraviti iskorak u svim segmentima, pod paskom dobrih trenera, koji su me pratili – rekao je Anđelo Svalina.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 873 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr