Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 23 Srpanj 2018 08:36

1.ŽNL NSŽSDS: Treneri Roglić i Jalić predvode Vranjičane i Mravinčane

U ponedjeljak startaju Sloga i Omladinac

MRAVINCE/VRANJIC – Solinski gradski klubovi Omladinac iz Vranjica i Sloga iz Mravinaca, članovi 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske u ponedjeljak 23. srpnja 2018., s početkom u 18,30 sati, zakazali su prvo okupljanje i početak priprema za slijedeću sezonu.

Mravinčani startaju bez promjena u stručnom dijelu, glavnom treneru Siniši Jaliću asistirati će Ivan Juras i Goran Bašić, koji je zadužen za vratare.
Dok su Vranjičani dobili novi stručni stožer seniorske momčadi. Splićanin Valentino Roglić je ponovno na kormilu kluba, a njegov asistent je Ivica Grubišić. Roglić se vratio na klupu nakon stanke od nekoliko mjeseci a Grubišić stiže iz susjedne mravinačke Sloge gdje je vodio juniorsku momčad. Sve je dogovoreno i novi trenerski tandem je stisnuo ruku direktoru kluba Rajku Bošnjaku.

16. Memorijal Slaven Jurić od 10. do 12. kolovoza

Ovogodišnji 16. Memorijalni turnir "prof Slaven Jurić", održati će se od 10. i 12. kolovoza 2018. godine na igralištu Športskog centra u vranjičkoj Kavi. Prošlogodišnji naslov brani drugoligaš Solin, pod vodstvom novog kormilara Mladena Jurića.
Uz domaćina Omladinca, i ove godine nastupaju drugoligaši Solin i Hajduk II, te trećeligaš Zmaj iz Blata.

Miro Podrug

 

 

NOGOMET - 1.ŽNL NSŽSDS: Treneri Roglić i Jalić predvode Vranjičane i Mravinčane U ponedjeljak startaju Sloga i Omladinac MRAVINCE/VRANJIC – Solinski gradski klubovi Omladinac iz Vranjica i Sloga iz Mravinaca, članovi 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske u ponedjeljak 23. srpnja 2018., s početkom u 18,30 sati, zakazali su prvo okupljanje i početak priprema za slijedeću sezonu.  Mravinčani startaju bez promjena u stručnom dijelu, glavnom treneru Siniši Jaliću asistirati će Ivan Juras i Goran Bašić, koji je zadužen za vratare.  Dok su Vranjičani dobili novi stručni stožer seniorske momčadi. Splićanin Valentino Roglić je ponovno na kormilu kluba, a njegov asistent je Ivica Grubišić. Roglić se vratio na klupu nakon stanke od nekoliko mjeseci a Grubišić stiže iz susjedne mravinačke Sloge gdje je vodio juniorsku momčad. Sve je dogovoreno i novi trenerski tandem je stisnuo ruku direktoru kluba Rajku Bošnjaku.  16. Memorijal Slaven Jurić od 10. do 12. kolovoza Ovogodišnji 16. Memorijalni turnir "prof Slaven Jurić", održati će se od 10. i 12. kolovoza 2018. godine na igralištu Športskog centra u vranjičkoj Kavi. Prošlogodišnji naslov brani drugoligaš Solin, pod vodstvom novog kormilara Mladena Jurića.  Uz domaćina Omladinca, i ove godine nastupaju drugoligaši Solin i Hajduk II, te trećeligaš Zmaj iz Blata.  Miro Podrug             

Pročitano 1065 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr