Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 02 Kolovoz 2018 06:42

NK SOLIN: Nakon dvadesetak treninga pod paskom novog kormilara

NK SOLIN: Nakon dvadesetak treninga pod paskom novog kormilara Struka NK Solin (foto: M.Podrug)

Trener Mladen Jurić zadovoljan odrađenim

 Nogometni drugoligaš Solin pod vodstvom novog trenera Mladena Jurića (51) priprema za slijedeću, koja za njih počinje utakmicom u Čakovcu, u petak 24. kolovoza, Novom kormilaru Juriću pomaže Željko Škopljanac, a za vratare je Hrvoje Višić. Sva trojica su prošlu sezonu bili treneri mlađih dobnih kategorija u klubu s Jadra. Kondicijskim trenerom imenovan je Siniša Andrijašević, poznati K1 borac.

Nakon 20-tak dana treninga i prijateljske utakmice sa Junakom uz Jadro (2:2), trener Jurić je zadovoljan:
- Igrači su prihvatili novu metodu rada i izvršavaju bez pogovora. Disciplina i radišnost su na zavidnoj razini. Prva prijateljska utakmica prošli petak protiv Junaka odrađena je prema programu, a ni kiša nas nije spriječila. Potvrdili smo nastupe na Memorijalnim turnirima u Otoku i Vranjicu. U četvrtak, u 18 sati, u Otoku igramo protiv Dugopolja, a sutradan za plasman na turniru. U subotu je na programu stobrečki Primorac, stoga će u tri dana svi igrači dobiti prilike. Sa Šibenikom igramo 8. kolovoza, a zatim dvije utakmice na Memorijalu Slavena Jurića u Vranjicu. Termin 15. kolovoza je upitan i otvoren, a u subotu, 18. kolovoza, je generalka s Dugopoljem uz Jadro. S nama vježbaju i petorica juniora Stipe Pekić, Josip Brdar, Marin Laušić, Nikola Kušeta i Božo Šerić. Konačan popis igrača će običaju standardan 22 igrača plus tri vratara.

Na Jurićevu popisu od prošlosezonskih igrača nisu: Anđelo Svalina, Ivan Žižić, Goran Gruica, Mario Batinić, Baldo Cicijelj, Antonio Leko, Damir Ćavar i Marko Farić, dok Luku Kapetanovića čeka operacija koljena! Mladi vratar Robert Milaković, inače junior, će biti ustupljen na kaljenje u Jadrana iz Tućepa.
Tijekom pripremama pristupila su desetorica novih igrača, a to su: vratar Antonio Guć (Hrvace), Ivan Prskalo (Imotski), Josip Bauk (Urania), Mislav Pezo (Val), Mario Ćurić (Hajduk II), Ivan Jakov Džoni (Imotski), Dario Barada (Split), Marin Jurić (Croatia), Ivan Krajina i Petar Čeko (Hajduk).

Trener Jurić nam je predočio popis igrača koji su uključeni u nastavak priprema.
VRATARI (2): Ivan Jelić i Antonio Guć.
OBRANA (8): Petar Čeko, Dario Barada, Mateo Tomić, Toni Taraš, Josip Bauk, Marin Jurić, Mislav Pezo i Antonio Mrković.
VEZNI (7): Duje Ninčević, Patrice Zoungrana, Mario i Antonio Ćurić, Luka Ivanović, Josip Zeljković i Mario Barišić.
NAPADAČI (8): Ivan Mastelić, Ivasn Prskalo, Ivan Jakov Džoni, Ivan Grubišić, Zvonimir Ožegović, Ivan Krajina, Miro Ninčević i Antonio Pavlinović.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 1787 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr