Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 16 Kolovoz 2018 09:55

2.HNL – NK SOLIN: Nakon 13 mjeseci od Izborne redovne skupštine kluba

2.HNL – NK SOLIN: Nakon 13 mjeseci od Izborne redovne skupštine kluba Zvonimir Grubišić

Ostavka predsjednika Zvonimira Grubišića

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog kluba Solin, održanoj u ponedjeljak 13. kolovoza 2018., predsjednik kluba Zvonimir Grubišić dao je neopozivu ostavku na tu dužnost, nakon 13 mjeseci od izbora! Iznenada, svega desetak dana prije početka natjecanja 2.HNL.
Prisjetimo se, Grubišić je dobio četvorogodišnji mandat na redovnoj Izbornoj sjednici Skupštine kluba, koja se održala 12. srpnja 2017. u Domu Zvonimir, pod predsjedavanjem Joška Delale.

Na njegov prijedlog tada su potvrđeni i članovi Izvršnog odbora, njih 15: Zvonimir Grubišić, Nikša Bubić, Mario Jaman, Nikola Tokić, Antun Grgić, Fabijan Moskatelo, Miroslav Delić, Petar Grubišić, Anđelko Bešker, Ivan Pisac, Martin Andabak, Milan Milišić, Ivan Spajić, Dino Bešker i David Zeko.
Članovi Nadzornog odbora su Željko Ivčević, Miroslav Mišković i Joško Delale. Stegovnu komisiju čine Ivica Bubić, Žarko Poljak i Slaven Juras.
Predsjednik kluba, pod ostavkom, Zvonimir Grubišić je kratko obrazložio ostavku:
- Ostavka je neopoziva, a dao sam je zbog privatnih obveza i nemogućnosti obavljana zahtjevne dužnosti predsjednika kluba – a na upit – Tko će ga zamijeniti na novoj dužnosti, je odgovorio:
- Sjednica Skupštine kluba je zakazana u utorak, 28. kolovoza 2018. u 19 sati u Domu Zvonimir. Skupštinari će odlučiti o novom predsjedniku, a tko je kandidat znati će se uskoro. Osim toga članovi skupštine mogu raspustiti i izabrati novi Izvršni odbor ili dati povjerenje dosadašnjem.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 1143 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr