Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 17 Rujan 2018 07:43

NK ELEKTRPRIJENOS: Održan 2. Memorijal Jadranko Radovanovoć Đimi

NK ELEKTRPRIJENOS: Održan 2. Memorijal Jadranko Radovanovoć Đimi Mladi nogometaši Solina U13, pobjednici Memorijala Jadranko Radovanovoć Đimi

Pobjednici mlađi pioniri Solina

 Na nogometnom terenu Sloge u Mravincima, a u organizaciji NK Elektroprijenos, odigran je 2. Memorijalni nogometni turnir Jadranko Radovanović Đimi, na spomen prvog predsjednika NK Elektroprijenos. Na turniru su sudjelovali Sloga (M), Solin, Croatia (Zm.), Split, Omladinac i organizator Elektroprijenos. Turnir se igrao za 2006. godište i mlađe na pravoj travi stadiona Glavica u Mravincima u dvije grupe po tri sastava. Kroz jutro se igralo razigravanja po grupama dok se poslijepodne se vodila borba za odličja i pehare. Tehnički sponzor turnira bila je tvrtka Alpas s čijim su se loptama igrale sve utakmice na turniru. Pobijedili su dječaci Solina, pod vodstvom trenera Mirka Čapete.

Rezultati u skupinama:

Skupina A: Solin - Sloga 1:0, Sloga - Croatia (Z) 4:0, Croatia (Z)- Solin 0:1. Poredak: 1. Solin 6, 2. Sloga 3, 3. Croatia 0.
Skupina B: Split - Omladinac 2:0, Omladinac - Elektroprijenos 2:1, Split-Elektroprijenos 2:0. Poredak: 1. Split 6, 2. Omladinac 3, 3. Elektroprijenos 0.

Utakmici za 5. mjesto: Elektroprijenos - Croatia 1:0.
Utakmici za 3. mjesto: Omladinac - Sloge 5:0.
Utakmici za 1. mjesto: Solin – Split 2:0.
Najbolji golman turnira bio je Lovre Podrug (Solin), najbolji strijelac Marko Grgić (Omladinac) s četiri pogotka, a najbolji igrač je Jerko Bralić Labinčić (Solin).

Pehara i odličja su uručili predsjednik NSŽSD dr. Marko Erceg, Toni Radovanović sin pok. Jadranka Radovanovića Đimija, veteran Frane Peroš, novinar Miro Podrug, Domagoj Boban, dr. Zdravko Perko, predsjednik HNK Sloga.

Izvrstan nogometni turnir još jednom je pokazao dobru organizaciju sportskih djelatnika iz Elektroprijenosa u suradnji s HNK Sloga, a prodefiliralo je oko petsto sudionika i njihove rodbine, struke i znatiželjnika. Želja svih okupljenih na mravinačkoj Glavici je da se ovakav susret ponovno organizira, jer dječjoj radosti i veselju prilikom podijele odličja nije bilo kraja, a bilo je i suza.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 933 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr