Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 06:57

HNK SLOGA: Velike pripreme uoči povijesne utakmice sa Dinamom u Mravincima

HNK SLOGA: Velike pripreme uoči povijesne utakmice sa Dinamom u Mravincima Slogaši na početku priprema

Jagma za ulaznicama i godišnjim pretplatama

Što se tiče rezultata, sve je moguće u kup utakmici – rekao je s osmijehom predsjednik kluba dr. Zdravko Perko!

MRAVINCE – Županijski prvoligaš Sloga iz Mravinaca je u srijedu 26. rujna 2018., s početkom u 15,30 sati, u 1/16 Hrvatskog Kupa domaćin zagrebačkom Dinamu. Nakon ostvarenja povijesnog uspjeha kluba, osvajanjem kupa NSŽSD nakon nezaboravne finalne utakmice sa Solinom gdje je Sloga slavila 4:0, i pobjede u gostima protiv Koprivnice (3:1), Mravinčani se spremaju za povijesnu utakmicu na svom igralištu.

Treneru Siniši Jaliću, predsjedniku kluba dr. Zdravku Perku i ostalim članovima uprave, te igračima ne prestaju zvoniti telefoni. Moraju neprestano odgovarati na isto pitanje: kako do ulaznice za Dinamo? Tri dana prije velikog derbija s Hajdukom dolazi Dinamo u Mravince, u malo misto ponad Solina. Kapacitet gledališta se proširuje montažnim tribinama na sjevernoj uzdužnoj strani te iza zapadnih vrata do klupskog doma, možda i za dvije tisuće ljudi, plus stajanje na južnoj strani, a teren je kao biljarski stol.

Bit će gužve za ulaznice, to nije sporno, ali do Dinama ima još Slogaši moraju odrađivati svoj cilj a to je borba za vrh ljestvice. I odmah se na startu u derbiju Mravinčini su pobijedili makarski Zmaj (3:1), a potom također na domaćem terenu pregazili susjede iz Srinjina (6:1). U trećem kolu u Omišu, odigrali su 1:1, te su se tada nalazili na drugom mjestu dva boda manje od OSK-a. No 23. rujna odigrana je utakmica protiv OSK-a u kojoj su Slogaši slavili s visokih 3:0. Utakmica je bila kao uvertiru za srijedu i Kup utakmicu protiv GNK Dinamo Zagreb! Pobjedom nad OSK-om, momčad iz Mravinaca je preuzela prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Od danas,  Slogaši su potpuno koncentrirani na Dinamo!

- Sigurnosne procjene policije i službi HNS-a će točno utvrditi kapacitete gledališta, odnosno koliko ćemo ulaznice dati u opticaj nakon dodatnih tribina i VIP lože. Moramo se maksimalno spremiti za povijesnu utakmicu protiv velikog Dinama, i opravdati zadaću domaćina. A što se tiče rezultata, sve je moguće u kup utakmici – rekao je s osmijehom predsjednik kluba dr. Zdravko Perko.

Jagma za godišnjim pretplatama i ulaznicama

Igralište Glavica počinje poprimati vidljive obrise nastojanja da se kup utakmica sa Dinamom dočeka u dosad neviđenom infrastrukturnom okruženju na malom stadionu. Već je montirana i tribina iza zapadnog gola.
U tijeku je prodaja godišnjih pretplata za Slogine utakmice u Mravincima, po cijeni od 150 kuna. Pretplatnici će imati prednost kupnje ulaznica za kup utakmica sa Dinamom!

Od ponedjeljka od 18 do 21 sat u prostorijama Kluba počinje prodaja ulaznica za utakmicu sa GNK Dinamom i to za pretplatnike i članove kluba! O prodaji ulaznica u slobodnoj prodaji bit će te naknadno obaviješteni. Za kupnju ulaznica potrebno je predočiti osobnu iskaznicu radi evidencije podataka gledatelja. Cijene ulaznica su od 50 HRK za stajanje i 80 do 100 HRK za sjedenje. U prostorijama Kluba moguće je nabaviti i prigodno dizajnirane šalove po cijeni od 80 HRK.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 1006 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr