Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 28 Rujan 2018 08:06

PLANINSKA UTRKA „KOZJAK 2018.“

Planinska utrka Kozjak „In memoriam Ivica Radeljić“, koju za seniore, seniorke, juniore i juniorke, deseti put organizira AK Solin

Utrka će se održati u subotu 13. listopada 2018. na padinama Kozjaka.

Početak utrke planiran je kod starog zvonika u Kaštel Sućurcu, u 10.30 sati, a cilj joj je crkvica Sv. Luke na Kozjaku, koja se nalazi na 762 metara nadmorske visine.

Seniori će tako morati prijeći 8 km i to dijelom asfaltom, dijelom vatrogasnim putem, a dijelom planinarskom stazom. Svaki kilometar staze bit će označen. Staza je atraktivna i pregledna, a pruža i zadovoljstvo veličanstvenim pogledom na Kaštelanski zaljev i dalje prema otocima. U utrci će sudjelovati i juniori, kojima će cilj biti kod planinarskog doma Putalj na 5.7 km, odnosno na 460 m n/v.

Trka se boduje za seniorski planinski kup i juniorski planinski kup. Za sve zainteresirane sudionike startnina iznosi za seniore 80 kuna, za juniore 50 kuna. Najboljima, koji će biti podijeljeni u kategorije po dobi i spolu, pripast će pehari i medalje, te novčane nagrade.

Svi koji žele nastupiti na utrci mogu se prijaviti preko weba a prijave se vrše na web adresu www.stotinka.hr , pri čemu prijava mora sadržavati ime i prezime, godinu rođenja, klub i kategoriju. Osim klubova mogu se prijaviti i ekipe koje nisu registrirani sportski klubovi. Navodimo, prijave i uplate treba izvršiti do dana nastupa na žiro račun kluba IBAN:2824840081104485592 . U slučaju dolaska trkača izvan teritorija SDŽ plaćanje se može izvršiti i uplatom na sam dan trke neposredno prilikom preuzimanja broja.
Osim klubova mogu se prijaviti i ekipe koje nisu registrirani sportski klubovi.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon info:098/219 382, ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">.

R.Bućan

 

 

Pročitano 1043 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr