Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 29 Siječanj 2019 10:49

NK SOLIN: Trener Pavić ne odustaje od pojačavanja konkurencije

NK SOLIN: Trener Pavić ne odustaje od pojačavanja konkurencije Solin-Zadar 2:2

U srijedu sa Zadrom u Solinu

Došlo je do promjene domaćinstva, tako će se pripremni ogled između nogometnih drugoligaša Solina i Zadra, igrati u srijedu 30. siječnja 2019. s početkom u 14 sati na igralištu uz Jadro umjesto u Stanovima. Solinjanima, pod vodstvom novog trenera Borisa Pavića, ovo je treće provjera u ovogodišnjim zimskim pripremama. U prvoj su odigrali neodlučno, 1:1, protiv Zrinjskog, aktualnog prvaka i drugoplasiranog kluba Premijer lige BiH, koji je bio na pripremama u Makarskoj, a u drugoj uz Jadro pobijedili su korčulanskog trećeligaša BŠK Zmaj, rezultatom 3:0, pogocima Tomića, Taraša i Krajine.

- U slučaju velike kiše kao alternativa ostaje igranje u Vranjicu na umjetnoj podlozi. Također je došlo do promjene domaćinstva i protiv trećeligaša Hrvaca, umjesto u Solinu igrati će se u subotu 2. veljače u Hrvacama, po svemu sudeći na pomoćnom igralištu, a alternativa je također Vranjic. Do promjene je došlo zbog turnira dječaka ovaj vikend u Solinu – rekao je trener Boris Pavić, te se osvrnuo na prijateljsku utakmicu protiv Zmaja:
- Tipična pripremna utakmica. Veseli nas malo više drugo poluvrijeme kada smo postigli tri pogotka uz još nekoliko prilika. Ja i moji suradnici, Filipović i Višić, vidjeli smo dosta anomalija na koje smo ukazali, i moramo raditi da ih što više ispravimo s postojećim igračkim kadrom. Osjećam pozitivne vibracije u svim segmentima rada i komunikacija. Naravno ne odustajemo od pojačanja na određenim pozicijama ili osnaživanja konkurencije, koji nam mogu pomoći u borbi za ostanak. Stoga ne želimo povečavati samo broj igrača, jer to možemo napraviti i sa juniorima iz našeg pogona, koje uključujemo u treninge.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 596 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr