Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Subota, 09 Ožujak 2019 07:51

ŽKK SALONA: Seniorke završile na 3. mjestu

ŽKK SALONA: Seniorke završile na 3. mjestu ŽKK Salona

ŽKK RIJEKA FSV - ŽKK SALONA 83:58

U subotu 2. ožujka 2019. su igračice Salone završile sezonu A2 lige trećim mjestom i zadnjom utakmicom u Rijeci rezultatom u korist Riječanki (93:58).

- S obzirom da smo prvi dio sezone igrali bez poraza, poletno, angažirano, bez obzira da li je protivnik slabiji ili jači, dokazali smo da smo mi gazde na terenu i tako dirigirali ritam protivnicima. Drugi dio sezone smo ušli sasvim suprotno, izgubili čertiri utakmice, pali fizički, šuterski, nismo izgledali kompaktno. Jedina koja je pokazala nadmoć i koja je Salonu držala da ne potone još dublje je bila kapetanica Željana Fredotović ali kada nikog nije imala u ekipi da ju prati, rezultiralo je porazom i blijedom igrom kao i porazima. Sada je idealno vrijeme za raditi na svemu što je bilo nedovoljno dobro kako se ne bi ponovilo sljedeću sezonu a to je brzina, eksplozivnost, čvrsta i agresivna obrana kako individualna tako i kolektivna. Treba podići napadačke sposobnosti svake ponaosob igračice, te na taj način biti prepoznatljive u startu sezone za 2019./2020. Idemo dalje sa radom, jer je sada idealno vrijeme za ispravljanje i korekcije te podizanje agresivnosti i brzine i taktičkih elemenata – rekla je Damira Fredotović trenerica Salone

Mladim solinskim košarkašicama ostaje još odigrati šest utakmica sa mlađim kadetkinjama i dvije utakmice sa djevojčicama. U subotu mlađe kadetkinje doćekuju ekipu Zadra, a djevojčice ekipu Dugopolja.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 94 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr