Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 07:55

NK SOLIN: U rad se uključili Patrice Zoungrana i Luka Kapetanović

NK SOLIN: U rad se uključili Patrice Zoungrana i Luka Kapetanović NK Solin - Zoungrana Mrković i Pavlinović (Foto: Jakov Teklić)

Upitan kapetana Duje Ninčević!

Pobjedom protiv Međimurja osjećaju se pozitivne vibracije u taboru solinskog drugoligaša uz Jadro uoči susjedskog derbija, u nedjelju protiv Hajduka II na Poljudu (15 sati). Naročito kad su Dugopoljci skinuli mit o nepobjedivosti mladih hajdukovaca nas Poljudu, a modrima su bodovi itekako potrebni u borbi za ostanak!

Toliko očekivana pobjeda je vratila osmijeh i samopouzdanje igračima trenera Borisa Pavića, a nadasve i uključivanje u rad dvojice ozlijeđenih veznih igrača Patrice Zoungrane i Luke Kapetanovića. Bez obzira što oni rade po posebnom programu Andabaka i Porobije i još su daleko od konkurencije za sastav, veseli njihov povratak u trenažni proces. Nažalost po posebnom programu vježba i kapetan Duje Ninčević, koji osjeća bolove u preponama i stoga je morao ranije napustiti igru protiv Međimurja. Po posebnom programu vježba i Vlatko Šimunac, koji se nedavno uključio u pripreme Solina!

- Patrice, kako stvari stoje, zaključiti je po njegovim pokretima i željama, mogao bi biti spreman do 18. kola, utakmice sa Šibenikom, dok je Kapetanovića čeka dulja faza vračanja u puni trenažni proces. Za kapetana Duju vjerujem da će biti na raspolaganju za utakmicu na Poljudu, jer ozljeda nema. U pitanju je mala upalica, a do utakmice je 72 sata, a u svakom slučaju on odlučuje. Imamo zamjena, koje čekaju kao zapete puške – rekao je trener Boris Pavić.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 232 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr