Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 15 Travanj 2019 07:55

KARATE: Karataši solinskog Dalmacijacement uspješni u Ligama

KARATE: Karataši solinskog Dalmacijacement uspješni u Ligama Trener Bepo Vasić s mladim karatašima

Zlatni Ema Laštre, Ante Mišković i Marta Šimić

mlade kadetkinje marta simic katarina susmelj

U subota 6. travnja 2019. u Splitu održano je natjecanje 1. kolo Karate liga Splitsko-dalmatinske županije. Domaćinstvo prvog kola Karate lige S-DŽ preuzeo je Kyokushin karate klub Split. Sudjelovalo ja oko 250 natjecatelja.

Mladi karataši solinskog Dalmacijacementa su polučili zapažene rezultate. U konkurenciji cicibanki Ema Laštre je u katama osvojila zlatnu medalju a Tonka Šimić srebro. Ciciban Niko Matković se okitio brončanom medaljom. Mlađa kadetkinja Marta Šimić u katama osvaja srebro, a mlađi učenik Lovre Drašković u katama i borbama (+38kg) osvaja brončane medalje. Učenik Ante Mišković u katama osvaja broncu, a u borbama (+46kg) osvaja zlatnu medalju. Trener Bepo Vasić je bio zadovoljan rezultatima uoči natjecanja u Pločama.

U nedjelju 7. travnja 2019. u Pločama je održano prvo kolo Dalmatinske karate lige u organizaciji karate kluba Porto Tolero. Nastupilo je 350 natjecatelja iz 19 klubova, među kojima su karataši Dalmacijacement ponovno bili zapaženi.

U katama cicibanka Tonka Šimić je osvojila broncu, a mlađi učenici Dino Antić i Lovre Drašković osvojili su također brončane medalje. Mlađa kadetkinja Katarina Šušmelj osvaja srebro, a mlađa kadetkinja Marta Šimić okitila se zlatnom medaljom. U kumitama (borbama) Ante Mišković učenik u kategoriji +46 kg osvojio je brončanu medalju.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 478 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr