Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 16 Travanj 2019 12:07

SVJEŽE SPORTSKE VIJESTI GRADA SOLINA

Objavljujemo najsvježije interesantne sportske vijesti klubova i sportaša s područja Grada Solina ostvarenih prošlog vikenda na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Vijesti su kratke, ali zanimljive, stoga molimo predstavnike klubove i sportaše za suradnju, jer to od nas očekuju ljubitelji sporta, navijači i sportaši čitatelji naše sportske rubrike. Hvala na dosadašnjoj suradnji.

REZULTATI:

NK SOLIN: U 20. kolu 2.HNL Solin je odigrao neodlučno sa Sesvetama (1:1) uz Jadro, te je ostao na posljednjem mjesto na ljestvici.

ŽRK PETASON-VRANJIC: U posljednjem prvenstvenom kolu 2.HRL jug rukometašice Petason Vranjica su poražene u Sinju (33:26), stoga su nove prvakinje rukometašice Sinja, koje su izborila plasman u 1.HRL, sezona 2019./2020.

HNK SLOGA – MRAVINCE: Sloga je u derbiju 1.ŽNL pobijedila drugoplasirani Jadran iz Tućepa (2:1), te stekla najveću bodovna prednost dosada. Moralo bi se dogoditi pravo čudo da u zadnjih šest kola prospu 14 bodova prednosti.

STRELJAŠTVO: Strijelci Dalmacijacementa u gađanju zračnom puškom su ekipni pobjednici Kupa RH u muškoj i ženskoj konkurenciji. U pojedinačnoj je to uspjelo Petru Gorši.

JUDO – JK SOLIN: Natjecatelji judo kluba Solin, pod vodstvom trenera Dragana Crnova, polučili si izvrsne rezultate na EJU kupu u Dubrovniku. Ana Viktorija Puljiz osvojila je zlatnu a Josip Kokeza brončanu medalju! Čestitamo!

RUKOMET – RK SOLIN: Rukometaši Solina izgubili su važnu utakmicu u borbi za ostanak u 30. kolu 1.HRL jug, od Kozale u Solinu, 31:36. Ostaju im teoretske šanse!

Miro Podrug

 

 

Pročitano 537 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr