Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 18 Travanj 2019 07:35

KOŠARKA: Ženski košarkaški klub Salona

KOŠARKA: Ženski košarkaški klub Salona Mlade košarkašice u GSD na Bilankuši

Završile natjecanje i mlađe kadetkinje

Košarkašice Salone, pod vodstvom trenerice Damire Fredotović, završile sezonu A2 lige trećim mjestom i zadnjom utakmicom u Rijeci rezultatom u korist Riječanki (93:58). Mlađi uzrasti su nastavili s natjecanjima u regionalnim ligama.
U subotu, 7. travnja 2019. je odigrano zadnje kolo za mlađe kadetkinje. Salona je na domaćem parketu izgubila od Dugopolja, rezultatom 59:62. U prvom dijelu lige Solinjanke su u gostima svladale Dugopoljke sa 10 koševa razlike.
Koševe su za Salonu postigle: Lovrić 12, Mornar 2, Ban 2, Lozina 30, Lauš 11, Perić 2.

- U posljednjem ogledu ove sezone smo izgubili tri razlike, a kumovalo je nedostatak ekipe, zbog ozljeda i bolesti. Igrale su samo dvije standardne djevojčice iz petorke, a sve ostale curice su 2006. godište i čak tri u petorci. I tako desetkovane uspjele su održavati rezultat do kraja ali ne i preokrenuti u svoju korist. Prošli vikend smo se potrošili odigravši dvije utakmice za redom u Zadru, to nas je koštalo ozljeda i bolesti i poraz od Dugopoljki. Bez obzira na sve sam zadovoljna, jer teško je igrati 40 minuta bez zamjene i rotacije a mi smo uspjeli sa pet cura odigrati do kraja i privesti ovu ligu. Sada je vrijeme za oporavke, liječenje ozljeda, bolesti kao i posvetiti se školi. Uz sve to raditi individualno i kolektivno, na korigiranju grešaka viđenih iz ove lige. Raditi ćemo i selekciju i odvajati cure ovisno o njihovim mogućnostima praćenja treninga – rekla je zadovoljno glavna trenerica Salone Damira Fradotović.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 191 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr