Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Nedjelja, 16 Lipanj 2019 18:03

NK SOLIN: HNK Hajduk će biti gost 21. lipnja na proslavi 100. rođendana

NK SOLIN: HNK Hajduk će biti gost 21. lipnja na proslavi 100. rođendana NK Solin - NK Hajduk (Foto: Arhiva)

Nakon finalne utakmice s Hrvacama za kup NS ŽSD odigrane 6. lipnja 2019. uz Jadro, trener nogometnog drugoligaša Solina Boris Pavić dao je odmor igračima. Zasigurno cilj ostanka u drugoligaškom društvu je ostvaren i Pavić je zadovoljan, jer je njegova momčad zauzela deseto mjesto, što je u konačnici vrlo dobro, ako se zna da je momčad preuzeo u zimskoj stanci na posljednjem mjestu sa 11 bodova, a na kraju sezone na kontu imaju 28. 

No, ipak je ostalo malo gorčine nakon završene prvenstvene sezone. Trećeligaš Hrvace, pod vodstvom donedavnog trenera Solina Labrovića, pobjednik je kupa NS županije Splitsko-dalmatinske. Hrvačani su domaćinu Solinu na njegovu terenu pomutili stoljetno slavlje, nakon 1:1 u regularnom vremenu gosti su bili bolji u izvođenju jedanaesteraca, za konačnih 4:6.

Splitski Hajduk će biti gost na proslavi 100. rođendana Nogometnog kluba Solin. To će biti prva pripremna utakmica za novu sezonu Hajduka, dva dana prije odlaska na pripreme u Sloveniju. Prijateljska će se utakmica s Hajdukom uz feštu na igralištu Pokraj Jadra odigrati u petak 21. lipnja 2019. s početkom u 18 sati. Središnja fešta je planirana uoči Blagdana Male Gospe – Dana grada Solina.

- Točno je igrači su na odmoru ali ne do početka priprema za slijedeću sezonu. Zašto? Još nije definirano ali bi se trebali okupiti uoči utakmice s Hajdukom. Premda je to revijalna utakmica moramo znati s kim raspolažemo za tu utakmicu, jer je ipak to vrijeme prijelaznog roka itd. Neovisno o tome hoću li ja biti trener u slijedećoj sezoni. Do ovog trenutka nismo razgovarali o nastavku suradnje, stoga ne mogu ništa govoriti o smjernicama kluba, pripremama, odlascima, dolascima i svemu onome što prati pripreme uoči početka priprema. Zasigurno neki od postojećih igrača imaju veće ambicije, nekima se treba zahvaliti, a sa svima treba razgovarati, jer vrijeme brzo proleti – rekao je trener Boris Pavić, koji je prošli utorak bio u Varaždinu na seminaru trenera u organizaciji HNS-a, koji je potreban za dobivanje licence.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 642 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr