Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 05 Srpanj 2019 06:30

NK SOLIN: Za sada bez sedmorice s prošlogodišnjeg popisa igrača

NK SOLIN: Za sada bez sedmorice s prošlogodišnjeg popisa igrača Duje Ninčević, NK Solin

Trener Boris Pavić najavio okupljanje 8. srpnja

Nakon ostavke predsjednika NK Solin Miroslava Dugeča na sjednici IO donesena je Odluka da će član IO Ivica Rakušić, koji obnaša i dužnost zamjenika gradonačelnika Solina, preuzeti koordinaciju u radu Izvršnog odbora, te zajedno sa trenerom prve momčadi Borisom Pavićam i ostalim članovima Uprave kluba definira igrački kadar, i napraviti sve pripreme za iduću sezonu. Sa dosadašnjim trenerom prve momčadi Borisom Pavićem dogovoren je nastavak suradnje, što znači očekivati je potpisivanje ugovora za slijedeću sezonu, 2019./2020. Trener Pavić je predložio dosadašnje suradnike, Filipovića i Višića!

Po svim pokazateljima na popisu trenera Pavića za slijedeću sezonu, neće biti zbog inih razloga, Antonio Pavlinović, Antonio Mrković, Ivan Mastelić, Josip Tomas, Dario Barada, Ivan Krajina i vratar Antonio Guć. Odlazak su najavili i vezni igrači Afrikanac Patrice Zoungrana i Mario Čurić! Za sada službenih dolazaka nema, razgovori su u tijeku.

Trener Pavić je početak priprema planirao u ponedjeljak, 8. srpnja 2019. s početkom u devet sati.

Uoči početka priprema kapetan momčadi Duje Ninčević je optimističan, te je smatra da kostur momčadi ostaje.
- Zasigurno do petka bi se trebalo znati tko ostaje, a u ponedjeljak u jutro na prozivci će se vidjeti tko je došao. Svakako da sam i ja u toj skupini. Optimist sam i mislim da će neke promjene u igračkom kadru utjecati pozitivno uz dodatni motiv ne samo starijih nego i mlađih igrača iz našeg juniorskog sastava. Koliko znam trener Pavić ima alternative željne rada i dokazivanja u novoj sredini. Čeka nas pozitivna sezone u to sam uvjeren – rekao je Ninčević, koji također ima neke ponude, ali ga zanima samo iskorak prema gore ili preko crte!

Miro Podrug

 

 

Pročitano 396 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr