Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 09 Srpanj 2019 12:42

NK SOLIN: Solinski nogometni drugoligaš započeo pripreme pod starim kormilarom

NK SOLIN: Solinski nogometni drugoligaš započeo pripreme pod starim kormilarom Foto: Jakov Teklić

Boris Pavić poveo modre uz Jadro

Za sada četvorica novih, a bez desetorice iz prošle sezone

Nogometni drugoligaš Solin u slijedeću sezonu ulazi s pod vodstvom starog glavnog kormilara Borisa Pavića. Asistirati će mu Ivan Bilonić, zadužen za kondicijske pripreme, a vratare će vježbati Hrvoje Višić. Solinjani su sa priprema započeli prošli ponedjeljak, 8. srpnja 2019.

Prema njegovim riječima klub s Jadra službeno su napustili zbog inih razloga, Antonio Pavlinović, Antonio Mrković, Ivan Mastelić, Josip Tomas, Dario Barada, Ivan Krajina i Josip Bauk, te obojica vratara Antonio Guć i Ivan Jelić.
Umjesto Guća i Jelića, u klub s Jadra vratili su se iskusni Ante Topić iz trećeligaša Biograda i mladi prošlogodišnji junior Solina Robert Milaković, koji se prošlo proljeće kalio u županijskom ligašu Jadranu iz Tućepa. Status Zoungrane, Luetića i Kapetanovića nije definiran! Kapetan Duje Ninčević ne trenira s momčadi, jer očekuje neku opciju, nadamo iskorak!

pripreme

Na prvom okupljanju su bili prošlogodišnji igrači Mario Barišić, Mateo Tomić, Mislav Pezo, Toni Taraš, Vlatko Šimunac, Ivan Grubišić, te kadeti i juniori Stipe Vulikić, Gregor Gulišija, Mile Mujan, Tino Šošić, Mario Veljača, Josip Brdar i Moreno Vušković.
Na Pavićevom popisu su za sada dvojice novih igrača, obojica iz sinjskog Junaka, prošlogodišnjeg prvaka 3.HNL jug, srednji branič Patar Botica i lijevi branič Šime Puljić. Na provjeri su Matej Vidović i Mario Grbavica.

- Startali smo sa dvadeset igrača i dva vratara. Kandidata ima, kako pridošlica tako i prošlogodišnjih igrača, ta naših kadeta i juniora. Popis igrača za slijedeću sezonu nije u potpunosti definiran, jer će mnogo toga ovisiti o dolascima i odlascima. Očekujemo priključak Denija Jurića, Petra Ćeke i Marija Ćurića. Prva provjera je 19. srpnja protiv Zmaja iz Blata u Solinu, a generalka je 10. kolovoza s Hajdukom II također uz Jadro. U međuvremenu su dogovoreni nastupi na turnirima u Zmijavcima i Vranjicu, te mini pripreme u Vrbovcu – rekao je trener Pavić.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 715 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr