Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 16 Srpanj 2019 10:38

NK SOLIN: Na kraju prvog tjedna priprema, trener Pavić zadovoljan

NK SOLIN: Na kraju prvog tjedna priprema, trener Pavić zadovoljan Trening uz Jadro (Foto: J. Teklić)

Pristupio i treći Sinjanin napadač Petar Bašić-Šiško

Nakon tjedan dana priprema drugoligaša Solina vidljivo je vedrije lice trenera Borisa Pavića. Svakim danom se u trenažni proces uključuje nekolicina novih igrača ili povratnika. Nakon veznog igrača Afrikanca Patrice Zoungrane u trenažni proces su se uključili oporavljeni branič Petar Čeko i vezni Luka Kapetanović.
Jučer na jutarnjem treningu viđeno je nekoliko novih lica. Prepoznali smo darovitog vratara splitskog Hajduka Ivana Ninčevića, koji je karijeru započeo uz Jadro, te prošlosezonskog golgetera sinjskog Junaka Petra Bašića Šiška. Tako se napadač Šiško pridružio dvojici kolega iz Junaka, prošlogodišnjeg prvaka 3.HNL jug, braničima Patru Botici i Šimi Puljiću. Viđeno je još nekoliko novih igrača, jučer ih je bilo ukupno 33, plus trojica vratara.

- Momčad se još slaže. Igrači odlaze i dolaze. Točno je u rad su se uključili Bašić Šiško, Čeko, Kapetanović, vratar Ninčević, dok status Zoungrane je još upitan. Ostali pridošli jučer i danas su u statusu igrača na provjeri i biti će još neko vrijeme s nama. Istina je, čekamo i na napadača Denija Jurića, a razgovaramo s pravim pojačanjima na deficitarnom pozicijama. Definirali smo i službeno osam pripremnih utakmica. Prva provjera je 19. srpnja protiv Zmaja iz Blata u Solinu, a generalka je 10. kolovoza s Hajdukom II također uz Jadro. U međuvremenu su dogovoreni nastupi na turnirima u Zmijavcima i Vranjicu, te mini pripreme u Vrbovcu, od 24. do 28. srpnja. Na svakom turniru po dvije utakmice – rekao je trener Boris Pavić.
Po svemu sudeći kapetan Duje Ninčević seli na Poljud, vježba sa drugom momčadi Hajduka pod paskom trenera Marija Despotovića, koji od prošle subote nastavljaju pripreme na Kupresu.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 952 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr