Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019 06:04

3.HNL JUG: Novi trećeligaš iz Mravinaca započeo pripreme

3.HNL JUG: Novi trećeligaš iz Mravinaca započeo pripreme HNK Sloga početak priprema (Foto: M. Podrug)

Mravinčani nakon 40 godina u trećem razredu natjecanja 

HNK Sloga iz Mravinaca, novi član 3. HNL jug, sprema se za novi izazov nakon 40 godina, natjecanje u trećem hrvatskom nogometnom razredu. Uz povijesni rezultat vidljivi su pomaci u svim segmentima kluba, jer Mravinčani ne planiraju plesati samo jedno ljeto u ovom razredu natjecanja. Struka ostaje na kormilu u nepromijenjenom sastavu, glavni trener je Siniša Jalić s pomoćnicima Ivanom Jurasom i Goranom Bašićem, zaduženim za vratare. Prošle srijede, 17. srpnja 2019., na igralištu Glavica u Mravincima, tridesetak igrača i struku je pozdravi predsjednik kluba dr. Zdravko Perko uz nazočnost članova uprave i djelatnika kluba.
- Na nekoliko prvih treninga opravdano će nedostajati trojice iskusnih igrača, Martino Mikelić, Ante Gusić i Branimir Borozan, s kojima smo osvojili prvo mjesto u prvoj županijskoj ligi. Predočio sam igračima plan i program priprema, jer treće liga je dosta zahtjevnija, i tko to bude moga pratiti biti će na mom popisu za ovu sezonu. Zadržali smo sve igrače, koji su ostvarili povijesni rezultat, a pridošlice će se morati dokazati tijekom priprema. Za sada zvučnih pojačanja nema, a na tome radu uprava kluba – rekao je trener Siniša Jalić.

pocetak sezone2019

Predsjednik kluba dr. Zdravko Perko ne skriva zadovoljstvo plasmanom u Treću ligu, nakon 40 godina, te odazivom igrača i interesom mnogih da budu članovi kluba iz Mravinaca.
- Nema žurbe razgovaramo, ciljano ćemo se pojačati. U svakoj liniji po jednog, od vratara do napadača, naravno u dogovoru sa strukom. Za sada ne bih o imenima, a razgovaramo i sa drugoligašom Solinom glede kaljenja njihovih mladih igrača. Nadam se da ćemo do početka trećeligaške sezone otklonite nekoliko nedostataka i primjedbi na našem igralištu od Komisije za licenciranje, i prvu službenu utakmica nakon četiri desetljeća igrati u Mravincima. U slučaju nekih primjedbi alternativa je stadion Solina, a igrali bi također nedjeljom kao i u Mravincima.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 576 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr