Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 06 Kolovoz 2019 12:01

HNK SLOGA: Novi trećeligaš iz Mravinaca se osnažuje

HNK SLOGA: Novi trećeligaš iz Mravinaca se osnažuje HNK Sloga, slavlje igrača nakon ulaska u 3.HNL-jug

Potpisali Vuković, Ninčević, Grbavica i vratar Šolić

MRAVINCE - Nakon 40 godina HNK Sloga iz Mravinaca, novi član 3. HNL jug, sprema se za novi izazov, natjecanje u trećem hrvatskom nogometnom razredu. Mravinčani ne planiraju plesati samo jedno ljeto u ovom razredu natjecanja. Struka, koja je ostvarila plasman u treću ligu ostaje na kormilu, trener Siniša Jalić s pomoćnicima Ivanom Jurasom i Goranom Bašićem, zaduženim za vratare.

Od 17. srpnja 2019., vježbaju uglavnom na igralištu Glavica u Mravincima i terenu s umjetnom podlogom u Vranjicu, gdje su u prvoj prijateljskoj utakmici pobijedili kliški Uskok, rezultatom 2:0.

Do početka trećeligaške sezone planiraju otkloniti nekoliko nedostataka i primjedbi na igralištu od Komisije za licenciranje, i prvu službenu utakmica nakon četiri desetljeća igrati u Mravincima.

Trener Jalić na popisu ima sve igrače iz prošle sezone, jedino su istupnice dobili Belajić i Klapež, rekao nam je tajnik kluba Denis Jerković, te je naglasio:

- Pristupnice su potpisali i četvorica novih igrača, dvojica iskusnih vratar Josip Šolić (31) iz stobrečkog Primorca u desni branič Ante Vuković (29) iz Croatije iz Zmijavaca, te dvojica mlađih Miro Ninčević iz Solina i Marko Grbavica iz Zadra. Slijedeće tri prijateljske utakmice igramo u gostima, 3. kolovoza u Kaštel Sučurcu, 10. u Stobreču i 11. kolovoza u Zmijavcima.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 501 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr