Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 09 Kolovoz 2019 12:47

NK SOLIN: U subotu uz Jadro generalka Solin – Hajduk II

Nedostaju Taraš i vratar Ninčević

Nakon slabog učinka na Memorijalu u Zmijavcima Solinjani su imali popravni na turniru u susjednom Vranjicu, gdje su branili naslov. Trener Pavić je prvi dan turnira protiv Zagore odigrao s najjačim sastavom i pobijedio sa 3:0, u četvrtak, u finalu protiv domaćina turnira Omladinca igrao kombinirani sastav s većinom juniora pod vodstvom trenera juniora Kaje Kalinića. Vranjičani su pobijedili, 4:2.

U subotu je generalka protiv Hajduka II na igralištu pokraj Jadra. Prije tjedan dana u borbi za treće mjesto na turniru u Zmijavcima momčad Hajduka II je pred sam kraj utakmice porazila rezultatom 2:1 momčad Solina. Zgoditke za Hajduk postigao je Kreković u 70. i 88. minuti,a  za Solin Mornar već u 5. Stoga velikih nepoznanica nema, ali su sasvim drugi motivi uoči početka prvenstvene utrke.

- Zbog ove utakmice danas smo finale u Vranjicu igrali s većinom juniora. Prvo poluvrijeme su igrali Mateo Barač, Mario Jelavić, Miro Kovačić, Petar Botica i Nikson Memaj. Željeli smo se spremiti za generalku kao za prvenstvenu, prvo kolo protiv Hrvatskog dragovoljca u Solinu. Na popisu će biti dvadeset igrača s tri četiri izmjene tijekom igre, sve približiti prvenstvenoj utakmici. Želimo pobijediti Hajduka II i vidjeti što smo napravili u pripremama. U prve tri prvenstvene utakmice dva puta smo domaćini 17. kolovoza Hrvatskom Dragovoljcu i u trećem kolu Cibalii, a u međuvremenu gostujemo u Sesvetama. Od 31. kolovoza do 14. rujna je tzv. reprezentativna stanka, koju moramo maksimalno iskoristiti i spremno dočekati nastavak sa svim raspoloživim igračima, odnosno onima koji su se uključili tijekom priprema ili nemaju pravo nastupa. A to su Botica, Barač, Repić, Jelavić, Kovačić, Barišić i ostali. Nedostajati će ozlijeđeni Taraš i vratar Ninčević – rekao je trener Boris Pavić.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 427 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr