Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 16 Kolovoz 2019 08:47

1.ŽNL NS ŽSD: NK OMLADINAC

1.ŽNL NS ŽSD: NK OMLADINAC S turnira u Vranjicu

 Valentino Roglić i Ivica Grubišić poveli osnažene Vranjičane

VRANJIC - Trenerski tandem Valentino Roglić i Ivica Grubišić poveli su pripreme županijskog nogometnog ligaša Omladinca i na treninzima su se odazvali gotovo svi igrači iz prošle sezone. Jedino je klub napustio Mateo Bašić, koji vježba s drugoligašem iz Dugopolja. Stigle su najavljene prinove Karlo Grabar (Poljičanin 1921), Zvonimir Erceg i Ivan Biskupović (Jadran KS), te Džemailji (Dalmatinac).

Uz navedene, na popisu trenera su vratari J. Radić i Puharić, te igrači Šunjić, K. Podrug, Orlović, R. Vrdoljak, S. Vrdoljak, Lozić, Gagić, Kapitanović, M. Radić, Katić, Čalušić, Nerlović, Ćopo, Božić i Vrgoč.

mateo basic toma miletic2019

Igrače su pozdravili predsjednik kluba Mario Jurić, direktor Rajko Bošnjak, tajnik Toma Miletić i glasnogovornik Željko Marić. Igračima je pred trening predstavljen plan priprema, a prve utakmice su odigrali na klupskom Memorijalu Slaven Jurić.

U klupskim prostorijama Omladinca iz Vranjica priređen je oproštaj sa svojim ponajboljim igračem u protekle tri sezone, koji odlazi u redove drugoligaša Dugopolja. Mateo Bašić zadovoljio je struku u NK Dugopolje i uzeo je istupnicu iz ruku tajnika Tome Miletića, te se stavio na raspolaganje svom novom treneru Stipi Balajiću. Bašić je svojim radom i angažmanom pokazao kako izgleda pravi nogometni put.

Vranjičani su u svom prvom nastupu ovog ljeta s drugoligašem Dugopoljem na turniru u Otoku, u regularnom odigrali 1:1, a na jedanaesterce su bili uspješniji Dugopoljci (5:3).

Miro Podrug

 

 

Pročitano 387 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr