Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 18 Listopad 2019 07:07

SJEDEĆA ODBOJKA: U Solinu održan 13. turnir sjedeće odbojke Mediteran 2019.

SJEDEĆA ODBOJKA: U Solinu održan 13. turnir sjedeće odbojke Mediteran 2019. Foto: Jakov Teklić

 

FINALE: OKI Marsonia - OKI Split 2:1

U sportskom duhu i fair play borbi završio je 13. turnir sjedeće odbojke Mediteran 2019. u Solinu. Odbojkaški klub invalida Marsonia u finalu je pobijedio Odbojkaški klub invalida Split, sa 2:1. Obje ekipe došle su do finala bez izgubljenog seta. Treće mjesto zauzela je ekipa KSO Knin 95, koji su u utakmici za treće mjesto pobijedili Vukovar, 2:1. Peti je OKI Novska, a šesti OKI Zadar.

Najbolji igrač je Vladimir Mišković (Marsonia), a najbolji trener je Nikola Bosančić (Split).

Održana je i izborna Skupština OKI Split, Ivan Udovičić izabran je za predsjednika, a Damir Banić za dopredsjednika. Blaženko Boban je predsjednik Nadzornog odbora, Dragan Maretić tajnik, Neno Zorica i Jozo Bosančić članov Izvršnog odbora, a Zoran Šunjerga i Josip Čule za članove NO.

Tajnik Splita Dragan Maretić ujedno i predsjednik organizacijskog odbora turnira pozdravio je nazočne ekipe i uzvanike, te naše dvije reprezentativke u sjedećoj odbojci koje su se vratile sa EP iz Mađarske Romanu Bulj i Ružicu Pejnović Modrić. Također su upućeni pozdravi počasnim članicama OKI Split Sandri Barčot za što brži oporavak i Anđeli Mužinić za osvojenu broncu na EP pojedinačno u stolnom tenisu i zlato u paru sa Helenom Dretar Karić.

Turnir Mediteran 2019. otvorio je državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja Ivan Vukić, pozdravnu riječ uputio je Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban, te predsjednik kluba Ivan Udovičić, gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević i Mijo Bakić u ime hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 405 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr