Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 06 Prosinac 2019 11:27

KOŠARKA: Druga ženska liga, skupina jug: ŽKK ZADAR - ŽKK SALONA 55:77

KOŠARKA: Druga ženska liga, skupina jug: ŽKK ZADAR - ŽKK SALONA 55:77 Željana Fredotović, ŽKK Salona

SOLIN – U prošlom kolu Druge ženske lige jug košarkašice Salone u gostima pobijedile Zadar, 55:77.

Za Salonu su igrale: Petra Lozina 5, Lara Rako 4, Željana Fredotović 14, Diana Jakšić 18, Nensi Krolo 9, Franciska Ćoko 16, Marijeta Prkić 11, Marina Katić, Petra Petričević.

- Ušli smo lagano i opušteno u utakmicu,no nakon time outa i dodatnih uputa krenuli smo agresivno i angažirano, te na taj način nametnuli svoju igru i ritam. Agresivnost, skok i čvrsta obrana donijela je veliki rezultat u korist Salone a dala sam priliku svim igračicama i odmarala ključne igračice. Sve cure su imale dobru minutažu, većina se upisala u listu strijelaca. Iduće kolo nam dolaze košarkašice Otočca, koje smo uvjerljivo dobile u prvom kolu. Nakon njih nam preostaje zadnja ovogodišnja utakmica protiv u Gospiću. Njih smo također pobijedili kod kuće, te se trebamo dobro pripremiti kako bi zadržali prednost i završili ovu godinu sa jednim porazom i to proti KAŽL iz Splita. U Novoj godine prvo kolo igramo protiv KAŽL i imamo dovoljno vremena za pripremiti se kako fizički tako i taktički i pokušati pobijediti odnosno uzvratiti im za poraz – rekla je zadovoljno trenerica Salone Damira Fredotović.

ŽKK Salona 21. prosinca 2019. organizira Božićni turnir za djecu 2006. i mlađe, kao i početnice. O detaljima vezano za turnir podrobnije neposredno prije turnira. Također liga za djevojčice će početi 18. siječnja 2020.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 213 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr