Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 20 Prosinac 2019 08:24

HNK SLOGA-MRAVINCE: Topnik trećeligaškog juga Mario Marović napušta Slogu

HNK SLOGA-MRAVINCE: Topnik trećeligaškog juga Mario Marović napušta Slogu Mario Marović

Na stolu drugoligaške i prvoligaške ponude!

MRAVINCE – Najuspješniji strijelac Treće HNL jug Mario Marović, koji je pozornost skrenuo fantastičnim igrama proteklih nekoliko sezona u dresu matičnog kluba Sloge napustio je klub iz Mravinaca. 

Mravinčani su na kraju prošle sezone proslavili uvjerljivo naslov 1.ŽNL lige NS županije Splitsko-dalmatinske, kojemu je itekako doprinio golgeter lige s 32 pogotka i najbolji klupski strijelac Mario Marović. Ove sezone Sloga zimuje na šestom mjestu 3.HNL jug a Marović je golgeter lige sa 14 postignutih pogodaka. Najbolji strijelac s trećeligaškog juga u posljednje dvije godine u 57 službenih utakmica postigao je 74 pogotka i skrenuo pozornost i prvoligaških klubova.

Marović nas nazvao i rekao razloge odlaska, te je potvrdio je kako ima nekoliko ponuda klubova iz viših razreda, pa i iz inozemstva:
- Zahvaljuje klubu na dosadašnjem angažmanu i dogovorio sam odlazak iz Sloge. Sigurno odlazim a mojoj Slogi želim još bolje rezultate u ovoj ligi. Razlog su ponude iz višeg ranga. Ponude nisu od jučer, što znači da sam imao vremena za donijeti ovakvu odluku. O novoj destinaciji biti ćete sigurno među prvima obaviješteni – rekao je Mario Marović.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 423 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr