Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 14 Siječanj 2020 11:15

2.HNL - NK SOLIN: Novi trener Mostarac Ivan Bubalo poveo Modre

2.HNL - NK SOLIN: Novi trener Mostarac Ivan Bubalo poveo Modre NK Solin struka, Višić, Maleš, Bubalo, Tokić, Gruica i Žuvela

Prvo okupljanje uz Jadro

Novi trener pretposljednjeg nogometnog drugoligaša Solina Mostarac Ivan Bubalo (39), prošli ponedjeljak, 13. siječnja 2020., obavio je prvo okupljanje igrača i započeo pripreme trener ivan bubaloza drugi dio sezone. Njegov prvi pomoćnik je Duje Tokić, koji je vodio prvu momčad posljednje četiri jesenske utakmice, a trener vratara je i dalje Hrvoje Višić. Za kondicijske pripreme zadužen je Splićanin Frane Žuvela i njegov pomoćnik Josip Maleš umjesto Ivana Bilonića, koji nastavlja u omladinskom pogonu.

Nakon upoznavanja i razgovora u 13 sati odrađen je i prvi trening. U zimskoj stanci klub su službeno napustili branič Petar Čeko i vezni igrač Mateo Barać, a pristupnicu je potpisao golgeter trećeligaškog juga Mario Marović, dosadašnji član HNK Sloga iz Mravinaca.

Prvi trening odradili su, njih 16: Ante Topić, Toni Taraš, Mateo Tomić, Petar Botica, Šime Puljić, Mislav Pezo, Stipe Vulikić, Antonio Kačunko, Petar Bašić-Šiško, Miro Kovačić, Matej Maretić, Mario Veljača, Mario Barišić, Mario Jelavić, Hrvoje Rončević i Mario Marović.

Zbog privatnih obveza dogovorno su izostali Vlatko Šimunac, Mario Mornar, Duje Ninčević i Nikson Memaj.

- Antonio Repić je u pregovorima za daljnju suradnju, dok je mladi Gregor Gulišija neopravdano izostao. Prva provjera je zakazana 25. siječnja sa Šibenikom na Šubićevcu. Za klub s Jadra zimski prijelazni rok još nije završen – rekao je sportski direktor Goran Gruica.

Planirane su još četiri pripremne utakmice, 1. veljače u Dugopolju, 5. veljače s Hajdukom II na Poljudu. 8. veljače protiv Croatije u Zmijavcima, a 15. veljače je na rasporedu županijski kup.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 884 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr