Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 15 Siječanj 2020 08:18

KICKBOXING K-1: U nizozemskom gradu Arnhemu, Plazibat pobijedio 4. na svijetu

KICKBOXING K-1: U nizozemskom gradu Arnhemu, Plazibat pobijedio 4. na svijetu Antonio Plazibat

Solinjanin Antonio Plazibat je Top 5 svjetskog vrha

Solinjanin Antonio Plazibat (25), član splitskog Amena, spektakularnom izvedbom u nizozemskom gradu Arnhemu, na spektakularnoj Collsion 2 priredbi, upisao pobjedu i izborio mjesto među pet najboljih na svijetu! Antonio Plazibat slavio je sudačkom odlukom protiv iskusnog surinamca s nizozemskom putovnicom Jahfarra Wilnisa. Četvorica sudaca su bodovali 29:28 za Plazibata, peti u korist Wilnisa.

Nakon pobjede protiv uglednog imena kao što je Wilnis, Plazibat će u 2020. godinu ući kao jedan od najboljih teškaša u svijetu kick-boksa. Od početka pa sve do kraja sjajnog meča Plazibat je diktirao tempo i zadavao u svakoj rundi dvostruko više udaraca od svog suparnika. Wilnis je tvrd suparnik, koji se nije dao u nokdaun unatoč nekoliko sjajno pogođenih udaraca našeg borca.

Plazibat je ovom pobjedom došao na 3:0 u Glory ringu i u 2020. godinu ući će kao Top 5 teškaš svijeta. Svakako je poslao upozorenje vrhu, a fanove je već osvojio svojim beskompromisnim stilom i profesionalnim odnosom. Čestitamo!

Miro Podrug

 

 

Pročitano 620 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr