Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 13 Veljača 2020 07:48

MNK SOLIN 1980: Cilj je prvo mjesto i viši rang u 40. obljetnici djelovanja

MNK SOLIN 1980: Cilj je prvo mjesto i viši rang u 40. obljetnici djelovanja MNK Solin1980.

 

Osnaženi po naslov!

Malonogometni klub Solin 1980, pod vodstvom predsjednika Mirka Grubišića i trenera Mladena Rožića ide prema cilju u godini kada slave 40 godina djelovanja kluba. Prvi dio natjecanja u 1.ŽMNL NS ŽSD završili su na prvom mjestu s istim brojem bodova kao i MNK Genius ali s boljim međusobnim skorom.

Ostvarili su sedam pobjeda, i samo jedan poraz u 1.kolu od Olmissuma II, za koji su nastupali i standardni igrači prve momčadi! U drugi dio prvenstva klub ulazi s postojećim kadrom igrača: Ivan Krešimir Caktaš, Jure Cvjetković, Stipe Dolić, Mario Nazlić, Toni Odžak, Teo Pajčin, Ante Prgomet, Andro Radostić, Marino Tešija, Mario Zrno, Matko Šimić, Ivan Šimunović, te trene-igrač Mladen Rožić.

Budući klub slavi 40 godina postojanja, organizirana je prijateljska utakmica sa prvoligašem MNK Split Tommy, momčadi koja ima najviše osvojenih prvenstva Hrvatske (8) u subotu, 8. veljače 2020., u dvorani na Bilankuši. Splićani su pobijedili 4:1.
- Pojačanim sa dva nova igrača, povratnikom Josipom Ercegovićem i Ivanom Vidoševićem, bivšim igračem Torcide, koji bi svojim znanjem i iskustvom trebali pomoći ekipi da ostvari zadani cilj, a to je ulazak u Drugu HMNL Jug. Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere kluba kao i sve zaljubljenike u futsal da dođu u što većem broju kako bi uljepšali prigodnu obljetnicu - rekao je tajnik kluba Željko Elez.

Miro Podrug

MNK SOLIN 1980: Utakmica povodom 40-te obljetnice djelovanja kluba

SOLIN 1980 – SPLIT TOMMY 1:4

SOLIN – GSD na Bilankuši. Gledatelja 150. Sudci: Damir Jokić (Dicmo) i Srečko Pleština (Solin)..

STRIJELCI: 0:1 – Hrstić (5), 0:2 – Jezin (14), 1:2 – Pajčin (28), 1:3 – Simpson (30), 1:4 – Sučić (35).

SOLIN 1980: Andro Radostić, Stipe Dolić, Ante Prgomet, Mario Nazlić, Marino Tešija, Mario Zrno, Jure Cvjetković, Teo Pajčin, Luka Peran, Josip Ercegović. Trener: Mladen Rožić.

SPLIT TOMMY: Čizmić, Wilhelm, Sučić, Vladović, Jezin, Pavlović, L. Tešija, Hrstić, M. Simpson, Zorotović, Radić. Trener: Teo Strunje.

U oba sastava zbog ozljeda nedostajala su nekolicine standardnih igrača. U fer i korektnoj utakmici gosti iz Splita su zasluženo pobijedili slavljenike. Solinjani su dobro parirali boljoj i kvalitetnijoj ekipi, a uz malo sreće mogli su postići još koji zgoditak.

M. Podrug

 

 

 

 

Pročitano 476 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr