Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 13 Veljača 2020 08:07

RUKOMET: Nastavljaju natjecanja RK Solin i ŽRK Petason-Vranjic

RUKOMET: Nastavljaju natjecanja RK Solin i ŽRK Petason-Vranjic ŽRK Petason Vranjic, s utakmice na Bilankuši (FOTO: Jakov Teklić)

 

Solin za ostanak, Petason Vranjic za prvaka

SOLIN - Završila je zimska rukometna stanka i sredinom veljače nastavlja se drugi dio prvenstvenih natjecanja. Rukometaši Solina nastavljaju bitku za ostanak u Prvoj B ligi jug, a rukometašice Vranjica žele zadržati prvo mjesto u Drugoj ligi jug i ostvariti ulazak u elitni ženski rukometni razred.

Solin počinje 15. veljače kada u goste ide Rudan Labinu. Tjedan poslije, 22. veljače domaćini su Trogiru, a 29. idu u goste Buzetu. U 15. kolu, 7. ožujka u goste im dolazi izravni suparnik Mornar Crikvenica, koji su na posljednjem mjestu sa četiri boda, dok Solin, Rudan Labin i Karlovac imaju po osam bodova!
Nakon toga u 1/8 finala Kupa HRS-a Solinjani su gosti drugoligaša Đakova, 11. ožujka 2020.!

Vranjičanke dijele prvo mjesto sa Splićankama s kojima se sastaju u prvoj utakmici nastavka, 22. veljače. Cilj je osvojiti prvo mjesto i vratiti se u elitni hrvatski rukometni razred, zaključiti je iz razgovora s trenericom i predsjednikom kluba Željkom Ljubičićem. Zauzimaju prvo mjesto u Drugoj HRL nakon samo jednog poraza protiv drugoplasiranih ŽARK Split (24:23).

Miro Podrug

 

Pročitano 399 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr