Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 07:09

KK SOLIN: Krenuli treninzi i u novoj dvorani OŠ kralja Zvonimira u Ninčevićima!

KK SOLIN: Krenuli treninzi i u novoj dvorani OŠ kralja Zvonimira u Ninčevićima! Škola košarke u dvorani OŠ kralj Zvonimir

Uz sportske dvorane na Bilankuši i na Arapovcu, od 5. ožujka 2020. mladi košarkaši Solina treniraju i u novoj sportskoj dvorani OŠ kralj 

podrug orsulic

Zvonimir u Ninčevićima. 

- Tako našim polaznicima Škole košarke Solin pružamo još bolje uvjete za treniranje. Uz nove košarkaške lopte, osigurali smo i dodatne sportske rekvizite za što kvalitetniji rad - rekao je tajnik kluba Mirko Podrug.

- Osnovni ciljevi naše škole su rad s djecom i mladima uz njihov pravilan tjelesni rast i emocionalni razvoj. U Školi košarke KK Solin djeca će usvojiti osnovne oblike kretanja i elemente košarkaške igre i to prema programima, koji su prilagođeni njihovoj dobi. Osim košarkaških osnova, posebnu pozornost poklanjamo i usvajanju pozitivnih odgojnih i životnih vrijednosti kao što su prijateljstvo, solidarnost, odgovornost, samostalnost i inicijativa. Škola košarke nastoji pružiti mladim generacijama mjesto za druženje i igru, kao i priliku za učenje i razvoj. Svi zainteresirani mogu nas posjetiti i pridružiti nam se, upisi u Školu košarke traju tijekom cijele godine - rekao je voditelj Hrvoje Oršulić.

Uz voditelja i trenera Oršulića, tu su i treneri Ante Bilobrk i Bruno Šundov, a u radu sa najmlađim polaznicima priključio se i aktivni košarkaš Ljubo Šamadan!

U 14. kolu, Solinjani su u Zadru poraženi od KK Pet Bunara, rezultatom 83:69. Utakmica je bila neizvjesna do nekoliko zadnjih minuta gdje domaćin spretno uz nekoliko vezanih grešaka gostiju prelama utakmicu u svoju korist. U sljedećem kolu na Arapovac dolazi DOŠK iz Drniša.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 172 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr