Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


PRESS

 

Prijem Dine Levačić i Ane Viktorije Puljiz

gradonačelnik Grada Solina Dalibor Ninčević u petak 21. srpnja 2017. godine s početkom u 11 sati u zgradi solinske gradske uprave upriličit će prijem za uspješne solinske sportašice, plivačicu maratonku Dinu Levačić i judašicu Anu Viktoriju Puljiz.

 

Obavijest: Obilježavanje Dana državnosti

Predstavnici Grada Solina predvođeni gradonačelnikom Daliborom Ninčevićem i predsjednikom Gradskog vijeća Renatom Prkićem te koordinacijom udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Solina, obilježit će Dan državnosti podizanjem zastave ispred Doma kulture Zvonimir i polaganjem vijenaca kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Gospinom otoku u subotu 24. lipnja 2017. s početkom u 8 sati.

 ---------------------------------------------------------------------------------

Prijem uspješnih solinskih sportaša

u petak 23. lipnja 2017. s početkom u 10.00 sati u Domu kulture Zvonimir u Solinu (kino dvorana), gradonačelnik grada Solina Dalibor Ninčević sa suradnicima upriličit će svečani prijem za rekordere i ekipne prvake Hrvatske, pojedinačne prvake, osvajače europskih odličja solinskih klubova od ŽRK Vranjic, RK Solin, NK Solin, pikado kluba Light i dizače utega DK Solin.

----------------------------------------------------------------------------------

U četvrtak 8. lipnja 2017. s početkom u 11 sati sazvana je konferencija za medije povodom predstavljanja novog gradonačelnika Grada Solina Dalibora Ninčevića i njegovih zamjenika Ivice Rakušića i Tihomira Bečka.

Konferencija će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Solina na adresi Stjepana Radića 42, Solin.

 

 

 

Pročitano 738 puta
Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr