Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Inkubator Solin d.o.o.

Inkubator Solin je tvrtka u 100 % vlasništvu Grada Solina, na adresi Stjepana Radića 42.

Inkubator Solin je mjesto u kojem poduzetnici dobivaju sve informacije vezane uz početak i razvoj poslovanja svoje firme i obrta, a pod pretpostavkom da se nalaze na području grada Solina. Poduzetnicima se pružaju savjeti kod osnivanja tvrtke ili obrta, savjeti vezani uz marketinške aktivnosti, istraživanje, razrada poslovne ideje i izrade poslovnog plana. Pružaju se i informacije o aktualnim programima potpore Grada, županije i nadležnih ministarstava. Na taj način se na jednom mjestu realiziraju aktivnosti predviđene u programu poticanja razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva.

Neki od ciljeva Inkubatora su: razvoj malog i srednjeg poduzetništva, što i je vodilja u EU, povećanje broja tvrtki koje opstaju na tržištu kao i smanjiti vjerojatnost propasti start-up tvrtki i potaknuti njihov razvoj čime bi se uvelike smanjila nezaposlenost na području Solina.

Inkubator aplicira na natječaje za EU fondove, na natječaje pri ministarstvima kao i županiji. Organizira korisne edukacije i seminare iz različitih područja; organizira sajmove i promovira obrtnike i poduzetnike sa područja našeg grada.

U skoroj budućnosti, kada Inkubator bude djelovao kao samostalan objekt – poduzetnicima početnicima omogućit će najam poslovnih prostora po subvencioniranim cijenama, povoljnije knjigovodstvene i pravne usluge, besplatnu informatičku i uredsku opremu, besplatan internetski i telefonski priključak, korištenje sale za sastanke…

Direktor: Zvonimir Grubišić
Voditeljica projekata: Anamarija Roso
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://www.inkubator-solin.hr
Tel.: +385 21 555 219

 

 

 

 

Pročitano 11131 puta Zadnja izmjena dana Srijeda, 11 Ožujak 2015 08:53
Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr